International trilux bundmaling til maling af båden

Det er et meget godt ærkebillede på et maritime liv på en lystbådhavn, hvor man har hevet ens båd på land for at lade den tørre, så man kan male den hele vejen rundt.

Man kan gå flere mennesker i det gode vejr og hygge sig med den slags, hvor man da skal vælge International Trilux bundmaling til den slags, men før vi kommer så langt, så er der jo noget forarbejde, der skal laves.

Nogle vil måske mene, at man ikke behøver male bunden af båden, for den del er trods alt under vandet, men for det første giver sådan en god omgang maling beskyttelse til båden, hvis man bruger den rette og den gode fremgangsmetode, så man ikke oplever for tidligt, at båden rådner i bunden.

Det ville være uheldigt, om det så sker, mens man er ude på havet, eller man møder op, og så er den sunket i havnen.

Men dernæst er der jo også de æstetiske ting ved sådan noget, at man da gerne vil have, hvis man virkelig holder af ens båd, at den ser flot ud over det hele.

Nu har man alligevel ofret mange penge på den, og man elsker at sejle, så skal den da altid holdes flot.

Men som nævnt skal man først have den op på land. Dernæst skal den renses efter for alle de ting, der kan have sat sig fast i bunden af skibet fra alger til muslinger.

Så er det jo med at kunne male den med bundmaling, og selvom det måske for nogle kan føles som slidsomt arbejde, så skal man heldigvis ikke gøre det for tit.

Tjek eventuelt lige vejrudsigten, inden du kaster dig over det arbejde, så du ikke bliver uheldigt overrasket den dag, du vælger at lave det arbejde.

Og så er det ellers bare med at nyde det endelige resultat.