Hvor kan man parkere ens brugte biler?

De fleste går af med deres gamle bil, når de skal have en ny.

Det kan være ved at sælge den, give den som en del af betalingen ved at skulle få den nye bil, eller man måske overdrager den til en anden i familien eller i vennekredsen.

Så er der dem, der samler på biler, hvilket man helst skal have plads til, om man så bor på en stor landejendom, eller man ejer noget område eller deler noget med andre, hvor man har plads til at kunne have de her biler til at så.

Det kan være veteranbiler eller biler i et bestemt mærke, som man godt kan lide og interesserer sig for.

Men der er også dem, der bare har svært ved at skille sig af med ting, eller de bilder sig ind, at de kan bruge de gamle biler til skrotdele og senere sælge det videre som skrot, selvom de måske ikke ejer så mange mekaniske evner.

Så kan ens hjem hurtigt komme til at ligne en bilkirkegård, hvilket man skal passe på med, da de færreste bryder sig om den slags.

Der er desværre også dem, der skaffer sig af med bilerne på den forkerte måde, hvor de enten kører den i havnen, eller de efterlader den et sted uden nummerplade på og har fjernet stelnummeret, så bilen ikke kan spores tilbage til ejerne.

Dette kan være, fordi man dårligt nok kan sælge bilen som skrot, eller den er blevet brugt til ulovligheder – lad os da håbe på det første.

Derfor bør man efter bedste evne benytte sig af de metoder, som vi indledte med i denne artikel med at sælge bilen eller komme af med den på lovlig vis.

Det er kun godt at dele, og ved at give bilen videre, så sviner man også mindre på miljøet.