Hvad fortæller dine sanser dig på et autoværksted?

Et besøg på et autoværksted kan give en alskens forskellige oplevelser, når man lige åbner helt op for sanseapparaterne.

Nu er det jo ikke fordi, at man besøger et autoværksted for at opleve, hvad man lugter, smager, ser og føler, men det er meget slående, hvordan ens sanser kan blive ekstra aktiveret sådan et sted.

Så lad os sige, at du besøger et autoværksted i Nykøbing Mors, hvor din bil skal fikses, og det kommer til at tage lidt tid, men ikke længere tid, end at du godt kan blive og vente lidt.

Så er det måske lige til at tage sin telefon og begrave sig i den eller gå en mindre tur omkring værkstedet, og det kan man da også tillade sig, men før du gør det, så prøv at give dig den oplevelse at læne dig tilbage eller stå og suge til dig med de åbne sanser.

Hvad fortæller dine sanser dig?

Det mest bemærkelsesværdige vil formentlig være lugten af olie, som nogle elsker, mens andre hader. Den er så markant, at man næsten fornemmer den, allerede før man kommer ind på selve grunden på værkstedet.

Hvis mekanikerne er i gang med at arbejde, så vil du nok kunne høre dem benytte deres maskiner, værktøj og andet, der afgiver høje lyde.

Dernæst vil du nok spotte en del forskelligt af de maskiner og værktøj, som er meget genkendelige for sådan et værksted, hvoraf noget nok er nogle ting, som du kender eller har set før, mens andet er noget, som du måske ikke er så bekendt med.

Hvis det hjælper på at suge nogle af de indtryk til dig, så kan du fx lukke øjnene og lade ørene og næsen tage over, og på samme måde kan du bedøve en anden sans, som gerne skulle øge effektiviteten hos de andre sanser.