Her kan du skrotte din bil i Nordsjælland

Har du en ældre bil, der hverken kan starte, for dyr at reparere eller som ikke kan sælges? Så er der stadig penge at hente, ved at aflevere den til en godkendt miljørigtig autoophugger. Her kan du få udbetalt en fair skrotpræmie, så snart du aflevere din bil som skrot. Her kan du vælge enten selv at afmelde bilen og aflevere den til et autogenbrug. Du kan også lade autoophuggeren klare alt papirarbejdet, samt afhente din bil på adressen, så du ikke skal bruge tid og kræfter på dette. Her vil autoophuggeren have udført arbejdet forinden, så du kan få udbetalt skrotpræmien for bil med det samme. 

Der er dog enkelte krav, som skal efterleves, for at din bil kan blive godkendt til at få udbetalt skrotpræmien. Det kræver blandt andet, at bilen ikke vejer over 3500 kg. Der må ikke være flere pladser end ni personer. Det er vel og mærket inklusiv føreren. Derudover skal bilen være afmeldt, hvor der har været minimum en ansvarsforsikring på bilen. Hvis bilen er afmeldt før 1. juli år 2000, vil du ikke få udbetalt en skrotpræmie for bilen. 

Hvem kan udbetale skrotpræmien for min bil?

For at det er gratis og enkelt for dig, at få udbetalt en skrotpræmie for din bil, bør du undersøge markedet for godkendte miljørigtige autoophuggere. Her er det en fordel, at vælge en autoophugger, der er godkendt af biloperatøren eller bilproducenten, hvilket betyder at du kan få skrottet din bil gratis. Her er det nemlig bilproducenten der tager ansvar for en miljørigtig måde at nedbryde bilerne på. 

Hvis ikke du har en særlig præference til en autoophugger, anbefaler vi dig at vælge et erfarent og pålideligt autogenbrug i lokalområdet. Vi har gjort os lidt research på, hvor du kan aflevere skrotbiler i Nordsjælland, hvor du kan få professionel hjælp og hurtig udbetaling.