Find dit lokale skadecenter til din bil her

De fleste husstande i Danmark er udstyret med en bil, hvor nogle endda har to biler i husstanden. Det kan være aktuelt, hvis du blandt andet har behov for at pendle på arbejde hver dag, eller hvis I er to i husstanden der arbejder to forskellige steder i hver sin retning. Det kan i sidste ende spare jer for en masse tid, og få logistikken til at gå op i hjemmet. Særligt, hvis man er børnefamilie er man afhængig af at bilen er driftsikker og man ikke skal undvære den i for lang tid, hvis der kommer en skade på bilen. 

Det er ikke til at komme uden om, at når man kører i trafikken at, der kan opstå mindre og større skader på bilen. Det kan være alt fra bilkabuler til trafikulykker, som kan ødelægge kofangeren, bilruderne eller andre pladedele på bilen. Det kan være uforsvarligt eller umuligt at køre rundt med. 

Sådan finder du det rette pladeværksted til din bil 

Er din bil kommet ud for en mindre eller større skade, er det altid en fordel at tage en dialog med ens forsikringsselskab. Her kan du også vælge et professionel autoværksted eller pladeværksted, som kan hjælpe dig med hele processen. Det er alt lige fra at indberette det til dit forsikringsselskab til at genoprette skaden på din bil. Det er klart en fordel at vælge et pladeværksted, som er placeret i den by, som du bor i eller tæt på din arbejdsplads. Det gør det nemmere at sende bilen på værksted og hente den igen. 

Herudover er det en fordel at lave en aftale forinden om en lånebil, således hverdagens logistik ikke skal gå i stå, imens din bil er på værksted. 

Hvilket skadecenter skal du vælge?

Vi har undersøgt markedet i Vojens, hvor vi kan give de varmeste anbefalinger til at vælge Pers Autoopretning