Autolakering i Sindal og Frederikshavn

Har din bil erhvervet sig ridser og skrammer i lakken, er der ikke udelukkende tale om et kosmetisk problem. Bil lak beskytter karosseriets metalliske dele mod fugt som kan forårsage rust og korrosion. Er karosseriet først angrebet af rust, er det meget svært at redde. Derfor handler det om altid at have en lak som er tæt og vandfast. Og du bør således ikke tøve med at opsøge et autoværksted med speciale inden for autolakering, hvis din bil er ved at være lidt mat i lakken.

Hvor kan min bil få en professionel autolakering i Sindal?

Er du og din bil bosiddende i det nordøstlige Jylland, nærmere betegnet Vendsyssel, kan du med fordel kontakte Damsgaard Autolakering A/S når bilen trænger til en autolakering.

Hos Damsgaard Autolakering A/S finder du udelukkende dygtige, faglærte autolakerer, som har en særlig passion for deres job, og som sætter en ære i at aflevere et fuldendt og vel udført stykke arbejde. Damsgaard Autolakering A/S har sin fysiske beliggenhed i nærheden af Sæby, med gode adgangs betingelser for hurtig aflevering og afhentning af din bil.

Når du overlader opgaven med autolakering af din bil til Damsgaard Autolakering A/S er du garanteret en pålidelig service, som tager udgangspunkt i di bils tilstand og beskaffenhed. Damsgaard Autolakering A/S arbejder udelukkende med materialer i høj kvalitet, lige som de dygtige medarbejdere stedse holdes opdateret i de nyeste teknikker og metoder gennem kurser og efteruddannelse. Damsgaard Autolakering A/S kan bryste sig med over 65 års erfaring inden for sprøjtelakering og autolakering – så du overdrager altså ikke din bil til de rene amatører!

Damsgaard Autolakering A/S er certificeret med KS2000-kvalitetsstyring og er medlem af Foreningen af Auto- og Industrilakere (FAI), der er en underafdeling af Autobranchen Danmark. Dette er din yderligere garanti for et stykke vel udført arbejde.

Du kan læse mere om autolakering hos Damsgaard Autolakering A/S på damsgaard9900.dk